Babagan Kita

TENTANG

KOMPUTER COMPANY

SHIJIAZHUANG LANGXU GLASSWARE CO., LTD

Kita Nduwe luwih saka 10 + Taun Desain Profesional, Produksi, lan Pengalaman Praktis Penjualan

Kita diadegaké ing taun 2010, sing khusus ndesain desain, produksi lan dodolan cangkir banyu, cangkir banyu, pasu, wadhah lilin lan produk susulan liyane (kabut, awan, sandblasting ireng, dekal, keputusan suhu dhuwur lan proses liyane).

Adhedhasar prinsip "Kualitas Pisanan, Kepentingan Pelanggan", perusahaan kita entuk dhukungan lan pujian saka para klien. Tujuan kita yaiku "Harga Paling Luwih, Kualitas Paling apik". Produk wis diekspor menyang Amerika Lor, Eropa Kulon, Australia dll, luwih saka 30 negara

Produk Kita

Produk utama yaiku wadhah / wadhah lilin kaca, gelas ngombe, kaca anggur, gelas sampanye, gelas wiski, gelas koktel, dekanter kaca, gelas kaca & kopi, teapot & kopi, gelas es, gelas kaca, piring gelas, vas kaca lan liya-liyane ing

Wisata Pabrik

Sugeng rawuh ing pabrik, yen sampeyan duwe prekara, aja langsung hubungi kita. Kita bakal nyoba paling apik kanggo ndhukung bisnis sampeyan.