Hubungi Kita

SHIJIAZHUANG LANGXU GLASSWARE CO., LTD

Alamat

C-2209, DongSheng Plaza B, No.508 ZhongShan Road, Distrik Chang'An, Kota Shijiazhuang, Provinsi Hebei, China

Telpon

008618132030813

0086-311-83073689

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita